DANSERE


– Dansere i Danseteateret –

Randi

Randi har vært med i Danseteateret siden oppstarten i 2005. I Danseteateret liker hun å bruke hele kroppen i bevegelse. Hun er også glad i koreografi, og særlig det å danse til musikk. På fritiden liker hun å gå turer i skog og mark, drive med håndarbeid og blomsterstell.

Margit

Margit har vært med siden våren 2006. Hun synes selv å ha blitt avhengig av å lades fysisk, psykisk og emosjonelt gjennom dansingen i Danseteateret. Hun er også glad i å bevege seg ute i naturen, i byen og i basseng. Hun ser mye teater og film, går på konserter og utstillinger.

Astrid

Astrid har vært med siden 2010. Dansen gir henne glede og frihet, og utfordrer ved å være kreativ og i fysisk kontakt med de andre. På fritiden liker Astrid hytteliv, svømming og sang, og er frivillig med kreftpasienter.

Inger Johanne

Inger Johanne har vært med siden 2006. I Danseteateret liker hun å få utfolde seg kreativt og skape dans med improvisasjon. Når hun ikke danser liker hun å dyrke grønnsaker i kolonihage, sjøbading, lese og lytte til musikk.

Dårdi

Dårdi har vært med siden våren 2006. Hun elsker å danse og bevege seg etter musikk, og synes at det å være med i Danseteateret har vært en stor ting i sitt liv. Vinteren er tid for dansen, og sommeren er aller best med den andre lidenskapen som er hagearbeid.

Inger

Inger har vært med siden 2005. Dansen ligger hjertet nær og det er godt for ryggplager. I Danseteateret lærer man å godta kroppene og se hverandre. Inger er glad i turer, ski og orientering og deltar i flere foreninger.

Gunvor

Gunvor har vært med i Danseteateret siden høsten 2017. Hun liker at det er ukentlige danseklasser med oppvarming og veiledet variert improvisasjon. Kroppen blir varm og smidig på en god måte. Hun synes dansen er en fin måte å leve ut aldringen. Når hun ikke danser er hun gjerne aktiv med friluftsliv og ymse kulturaktiviteter.

Turi

Turi har vært med siden starten i 2005. I møtet med samtidsdans opplevde hun masse frihet og glede. Å uttrykke seg gjennom kroppen – ikke gjennom ord- var nytt og spennende. Hun liker å lage forestillinger og å samarbeide med Danselaboratoriet. Hun liker også å danse Zumba, trene, spille fiolin, og å gå på konserter og teater.

Cathrine

Cathrine har vært med siden høsten 2017. Hun synes det er herlig å bruke kroppen og føle at den fungerer selv om den ikke er like myk og balansen ikke fullt så god som før. Hun synes det er viktig å få uttrykke seg uten ord også, at det er bra for hjernen. Foruten å danse er hun glad i å være i naturen, lese og drive med håndarbeid.

Brit

Gunlaug

Elisabeth

Elisabeth har vært med siden våren 2017. Hun liker den gode oppvarmingen, de improviserte dansebevegelsene, lekenhet og at man føler seg hel. Å danse i felleskap med en blomsterbukett av damer opp mot 90 år er spesielt og flott.