DANSERE


– Dansere i Danseteateret –

Randi Iversen

Randi har vært med i Danseteateret siden oppstarten i 2005. I Danseteateret liker hun å bruke hele kroppen i bevegelse. Hun er også glad i koreografi, og særlig det å danse til musikk. På fritiden liker hun å gå turer i skog og mark, drive med håndarbeid og blomsterstell.

Margit Ryum

Margit har vært med siden våren 2005. Hun synes selv å ha blitt avhengig av å lades fysisk, psykisk og emosjonelt gjennom dansingen i Danseteateret. Hun er også glad i å bevege seg ute i naturen, i byen og i basseng. Hun ser mye teater og film, går på konserter og utstillinger.

Astrid Loe Johansen

Astrid har vært med siden 2010. Dansen gir henne glede og frihet, og utfordrer ved å være kreativ og i fysisk kontakt med de andre. På fritiden liker Astrid hytteliv, svømming og sang, og er frivillig med kreftpasienter.

Inger Johanne Tangen

Inger Johanne har vært med siden 2006. I Danseteateret liker hun å få utfolde seg kreativt og skape dans med improvisasjon. Når hun ikke danser liker hun å dyrke grønnsaker i kolonihage, sjøbading, lese og lytte til musikk.

Inger Nestvold

Inger har vært med siden 2005. Dansen ligger hjertet nær og det er godt for ryggplager. I Danseteateret lærer man å godta kroppene og se hverandre. Inger er glad i turer, ski og orientering og deltar i flere foreninger.

Cathrine Churchill

Cathrine har vært med siden høsten 2017. Hun synes det er herlig å bruke kroppen og føle at den fungerer selv om den ikke er like myk og balansen ikke fullt så god som før. Hun synes det er viktig å få uttrykke seg uten ord også, at det er bra for hjernen. Foruten å danse er hun glad i å være i naturen, lese og drive med håndarbeid.

May Lisa Bolkan

May Lisa har vært med siden høsten 2022. Hun elsker rytmer, musikk og dans av alle slag. May Lisa har vist om Danseteateret siden starten men desverre har hun ikke tatt mot til seg før nå. Foruten å danse er hun glad i kultur, dra til konserter eller ta turen i Bymarka.

Alison Sippel

Alison har vært med siden høsten 2022. Hun ble med i Danseteateret fordi hun ville utfolde seg i dansens mangfold sammens med andre. Utenom dans på fritiden praktiserer hun yoga, tar turer i naturen og anvender flere uttrykksformer, som kunst og skriving, pa en personlig måte. Alison er en evigstudent som nå for tiden studerer finsk språk og kultur.

Allan Krill

Allan har vært med siden høsten 2022. Sin kone trivdes som nytt medlem i Danseteateret, og han regnet med at han også ville trives. Det stemte. Allan er mest lykkelig når han bruker kroppen aktivt, og når han er kreativ. “Danseteateret er en god kombinasjon av begge deler. God veiledning og hyggelige folk.” si Allan. Han liker å gå lange turer i skogen, som et dyr på 4 bein (bruker gåstaver). Allan hører ikke på musikk mens han går, men har sine egne tanker og ser alt rundt seg.

Freddi Schnellinger

Freddi er praktikant i Danseteateret høsten 2022, på utveksling gjennom studieprogrammet Erasmus. Freddi har danset siden han var barn. Danseteateret tilbyr ham et ideelt sted å dele sin entusiasme for dans med andre dansere i et kreativt fellesskap der han umiddelbart følte seg komfortabel. Han liker spesielt godt å utforske, improvisere og koreografere sammen. Foruten å danse liker han å spille cello, male, møte venner og gå turer.

Gunhild Løhre

Gunhild ble kjent med Danseteateret gjennom samarbeidsprosjektet “Quantum Entanglement” i 2021. Våren 2022 var hun med som danser i DansiTs 20 års jubileumsutsilling og høsten 2022 er hun med i forestilling “Circles and Swings!”. Gunhild elsker å danse, og jobber med dans hver dag. Gjennom danseimprovisasjon liker hun å finne nye baner for kroppen å bevege seg i, og ulike måter å møte mennesker på.

Jenneke de Beer

Jenneke er med som professionele danser i forestilling “Circles and Swings!” i høsten 2022. Hun liker å danse med mennesker med forskjellige kropper og å se hvordan man kan påvirke og utforske mulighetene kroppen her, både på fysisk og kreativt. Hun danser nesten hver dag, men hvis hun tar seg en liten pause, liker hun å trene Pilates, gå på tur, gå på teater/museum eller drikke cappuccino mens hun leser en god bok!

Elisabeth Jellestad

Elisabeth har vært med siden våren 2017. Hun liker den gode oppvarmingen, de improviserte dansebevegelsene, lekenhet og at man føler seg hel. Å danse i felleskap med en blomsterbukett av damer opp mot 90 år er spesielt og flott.

Gunvor Løkken (permisjon)

Gunvor har vært med i Danseteateret siden høsten 2017. Hun liker at det er ukentlige danseklasser med oppvarming og veiledet variert improvisasjon. Kroppen blir varm og smidig på en god måte. Hun synes dansen er en fin måte å leve ut aldringen. Når hun ikke danser er hun gjerne aktiv med friluftsliv og ymse kulturaktiviteter.

Turi Østgaard

Turi har vært med siden starten i 2005. I møtet med samtidsdans opplevde hun masse frihet og glede. Å uttrykke seg gjennom kroppen – ikke gjennom ord- var nytt og spennende. Hun liker å lage forestillinger og å samarbeide med Danselaboratoriet. Hun liker også å danse Zumba, trene, spille fiolin, og å gå på konserter og teater.

Dårdi Øye Dyvik

Dårdi har vært med siden våren 2006. Hun elsker å danse og bevege seg etter musikk, og synes at det å være med i Danseteateret har vært en stor ting i sitt liv. Vinteren er tid for dansen, og sommeren er aller best med den andre lidenskapen som er hagearbeid.

Brit Moxnes

Gunlaug Grankvist

Amy Elisabeth Salberg